طرز تهیه آکراس

1,653

مواد لازم برای ۴ نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: ۲۰۰ گرم یک لیوان پیاز متوسط یک عدد، خرد شده فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم بکینگ پودر مخصوص فلافل یک ق چ روش تهیه: ۱ – لوبیا را ۲ دفعه از چرخ‌گوشت رد کنید، سپس همراه با پیاز و فلفل‌دلمه داخل غذاساز خمیر کنید. نمک و فلفل ، زردچوبع و بکینگ پودر اضافه کنید. ۲ – اگر مایه سفت بود،چند قاشق آب به آن اضافه كنید.سفتی موادمثل ماست چکیده باشد. مایه آكراس را داخل كاسه بریزید، به اندازه‌ای آب به آن اضافه كنید كه اگر قاشق را سرازیر كردید، مایه از آن به آرامی بریزد.(ممکن است اصلا لازم نباشد اب بریزید). ۳ – به اندازه‌ای روغن داغ کنید که آکراس‌ها در آن شناور باشد. با قالب فلافل قالب بزنید و داخل روغن بندازید. نکات: ۱ – در آکراس اصیل به جای فلفل دلمه‌ای از ۲ عدد فلفل قرمز تند استفاده می‌شود. ۲ – لوبیاها را ۲۴ ساعت خیس کنید و پوستش رو بگیرید من نگرفتم

دیدگاهتان را بنویسید