طرز تهیه شربت بار برای کیک

76

شربت بار و خوب آماده کردنش شرط اول کیفیت بامیه، زولبیا و … هست اگر قوام نداشته باشه کارتون از تردی و براق بودن خارج میشه براي بامیه شربت باید ولرم رو به سرد زولبیا گرم و گوشفیل ولرم رو به سرد این مقداری که توی فیلم می‌بینید با دو برابر دستور آماده شده و غلظتی که میبینید شهد گرم و داغ هست گلوکز باعث براق شدن و بهتر قوام اومدن استفاده میشه جوهر لیمو بهتر از آبلیمو هست سعی کنید اون و بزنید من همیشه گلوکز بیشتر از دستور اصلی میزنم یه قنادی بهم گفت هرچی بیشتر بهتر میشه تا برابر دستور گلوکز بزنی، من برای این مقدار از پنج یا شش ق گلوکز استفاده کردم . مواد لازم :👇 دو لیوان شکر یک لیوان آب یک چهارم پیمانه گلاب کمی زعفرون دم داده جوهر لیمو یک چهار ق چ دستور تهیه :👇 ابتدا شکر و آب رو مخلوط و یه همش بزنید و بزارید روی اجاق با شعله کم تا کم کم شکر حل بشه و به جوش بیاد تو این فاصله اصلا هم نزنید بعد اینکه به جوش اومد جوهر لیمو، گلاب، زعفرون رو اضافه کرده بزارید جوش بخوره حدود ده الی یک ربع بعد گلوکز رو اضافه کرده در حین کار فرچه ای رو که آبلیمویی هست دورتادور ظرف تون رو تمیز کنید حتما اینکار باعث جلوگیری از شکرک زدنه چک کنید اگر شربت قوام داشت و مثل عسل رقیق شد و سنگین از ق پایین بریزه خاموش کنید وقتی سرد بشه غلیظ تر هم میشه، ولی اگر نیاز بود باز هم بزارید جوش بخوره. باید بین دو انگشت چسبناک باشه کش بیاد ولی اگر دیدید شربت و گذاشتین کنار و غلظتش خوب نبود میتونید دوباره بجوشونید اصلا نگران نباشید خودمم تجربه کردم

دیدگاهتان را بنویسید